HROŠI POPRVÉ ZAVÁHALI

Po osmi výhrách v řadě brodští softballisté poprvé okusili hořkost porážky v naší nejvyšší soutěži a to hned dvakrát.V obou případech to bylo hodně zbytečné,neboť v odvetách své soupeře bez problémů rozdrtili.V tabulce tak Hroši klesli na druhé místo za Spectrum Praha.
642-902 exam
Hroši – Kunovice            1:2
Úvodní víkendové utkání přineslo nečekané trápení v útoku,který byl doposud statisticky nejúspěšnějším v lize.Přestože ani soupeř toho mnoho nevyprodukoval,vytěžil z minima maximum.Opět se ukázalo,že to Hrochům na tohoto soupeře příliš nejde.

Hroši – Slávia VŠ Plzeň        11:1
Odpolední zápas byl pravým opakem.Trápení v útoku bylo to tam,Hroši zasypali soupeře celou řadou odpalů a v páté směně zápas pro rozdíl ukončili.

Hroši – Slávia VŠ Plzeň        1:2
Ač to zní neuvěřitelně,Hroši opět nezvládli úvodní tentokrát nedělní zápas a  i když s jiným soupeřem,zcela zkopírovali sobotní první zápas i se stejným výsledkem.Proti stejné sestavě soupeře tentokrát v útoku úplně vyhořeli.

Hroši – Kunovice            14:0
Hroši pokračovali v záhadných výkonech a stejného nadhazovače,proti kterému se v sobotu neprosadili doslova rozstříleli.Zlomový tříbodový odpal zaznamenal v úvodu junior P.Hanych a následně se začali prosazovat i všichni ostatní.Patrik Kolkus zaznamenal svůj první homerun a doufejme,že tímto výsledkem definitivně odbourali komplex z tohoto soupeře.CompTIA 220-801 dumps

_