OSLABENÍ HROŠI VYDŘELI BRONZ A UDRŽELI SE V ČELE EXTRALIGY

K dalšímu extraligovému kolu do Ledenic odjeli Hrošíci oslabeni o sedm hráčů základní sestavy,včetně obou děvčat.Především neúčast nadhazovačů při pravidle o omezeném počtu nadhozených směn během víkendu přidělalo brodským softballistům mnoho problémů.Nakonec je třetí místo asi maximem,kterého šlo dosáhnout a Hroši se tak udrželi v čele nejvyšší žákovské soutěže.

 Hrošíci zahájili porážkou s domácími Ledenicemi 0:3 a tím přišli o možnost postoupit přímo do semifinále.V zápase s Pardubicemi šetřili svého jediného nadhazovače P.Kučírka a podlehli 2:3.Ve večerním čtvrtfinále jim P. Kučírek na nadhozu zajistil hubenou výhru 1:0 nad Kostelcem n.O.,když jediný bod zaznamenal v poslední směně kapitán D.Nepraš po běžeckém homerunu.

 V semifinále již bez Kučírka na nadhozu podlehli Hroši znovu Ledenicím,tentokrát 1:6 a v boji o třetí místo vrátili porážku ze skupiny Pardubicím,když zvítězili 7:4.

 Extraliga nyní bude mít letní přestávku a hned první víkend v září bude pokračovat v Mostu.V domácím prostředí se pak Hrošíci představí 18.-19.9. v šestém kole,které se bude hrát jako 2.ročník Memoriálu Ing.Karla Švece.

 

_