HROŠI POSTOUPILI NA TŘETÍ MÍSTO

Bezprostředně po skončení ME pokračovala po letní přestávce naše nejvyšší softballová soutěž.Brodští Hroši hráli v sobotu v Chomutově a v neděli v Příbrami a tři výhry při zaváhání pražské Krče je posunuly na 3.místo extraligové tabulky.Do konce základní části již zbývají odehrát jen čtyři zápasy a Hroši by rádi vstoupili do play-off právě ze třetího místa.

Hroši – Tempo Praha                                  8:2

 Jednoznačná záležitost Hrochů,kteří si již v prvních dvou směnách vybudovali pětibodový náskok,který s přehledem uhájili až do konce zápasu.V útoku se dařilo B.Adamcovi a T.Voborníkovi,obranu podržel nadhazovač J.Müller.

Hroši – Chomutov                                       2:9

 Hroši postavili na nadhoz juniora O.Dibelku a drželi s vedoucím celkem tabulky krok do třetí směny do stavu 2:2.Pak se ale favorit začal prosazovat a tak k žádnému překvapení tentokrát nedošlo.

 Hroši – Slávia VŠ Plzeň                               7:4

 Velmi těžký zápas odehráli Hroši v neděli dopoledne v Příbrami.Plzeň bojuje o play-off a neprodala svou kůži lacino.Tři směny se hrálo bez bodů,ale ve čtvrté šla Plzeň po dvou homerunech do vedení 0:3.Naštěstí Hroši dokázali na nepříznivý vývoj reagovat a v páté směně nejdříve P.Just snížil na 1:3 a definitivní obrat pak přišel v šesté směně kdy se po odpalech T.Voborníka a P.Kolkuse skóre posunulo až na 5:3.V poslední směně útočná smršť Hrochů pokračovala a po odpalech P.Justa,B.Adamce a T.Musila navýšili vedení na 7:3.Plzeň již v dohrávce pouze snížila na konečných 7:4.

Hroši – Příbram                                           9:0

 Poslední celek tabulky nebyl pro Hrochy nikterak těžkým soupeřem.Hroši si s chutí zaútočili a zápas skončil předčasně pro rozdíl již po páté směně.

_