HROŠI – PLZEŇ 1:1

Po dvou zápasech,hraných na půdě Slávie VŠ Plzeň je stav čtvrtfinálové série naší nejvyšší softballové soutěže nerozhodný 1:1.Hroši v obou zápasech roli favorita nesli dost obtížně a působili velmi nervózním dojmem.Série,hraná na tři vítězné zápasy se nyní přesouvá do jejich domácí ZTC Energy arény,kde se odehrají zbývající utkání.Třetí zápas je na programu v sobotu 11.9. od 20:00,čtvrtý v neděli 12.9. od 12:30 a případný pátý rozhodující pak rovněž v neděli od 14:30.Mimo to budou po celý víkend bojovat o extraligové body v domácí aréně i kadeti Hrochů.

Hroši – SVŠ Plzeň            0:2
Šest směn bojovali Hroši s vlastní nervozitou i nepřízní rozhodčích,ale bodů se nedočkali.Ani soupeř ale nedokázal skórovat a tak před závěrečnou směnou byl stav zápasu 0:0.V poslední směně rozhodl homerunem nadhazovač Plzně Tomáš Kabourek o vítězství domácího celku.Paradoxně právě on pomohl před deseti lety Hrochům k postupu z Oblastního přeboru do 2.ligy,když v jejich dresu hostoval.Tentokrát ale neměl se svými bývalými spoluhráči žádné smilování.

Hroši – SVŠ Plzeň            5:3
Úvod nedělního druhého zápasu nevěstil nic dobrého.Plzeň šla hned v první směně po chybách Hrochů do vedení 0:2 a tento stav držela až do třetí směny.V ní konečně Hroši prolomili obranu soupeře a zásluhou K.Kadečky a T.Musila otočili na 4:2.Plzeň sice vzápětí snížila na 3:4,ale více jim již Hroši nedovolili.Konečnou podobu výsledku dal po homerunu P.Just.

_