HROŠI SI SEMIFINÁLE NEZAHRAJÍ

Velmi náročný program mají za sebou softballové týmy Hrochů,které bojovali na pěti frontách během jediného víkendu.

Určitě nejsledovanější byly boje mužů se Slávií VŠ Plzeň ve čtvrtfinále play-off naší nejvyšší soutěže.Přestože Hroši dokázali dvakrát dotáhnout náskok soupeře,nakonec páté rozhodující utkání nezvládli a po porážce 2:3 na zápasy končí své letošní účinkování v Extralize na 5.místě.Přestože momentálně panuje v týmu zklamání po čtvrtfinálovém vyřazení,je na nováčka soutěže  konečné umístění velmi dobrým výsledkem.

Béčko mužů po výhře ve finálovém turnaji Oblastního přeboru v Kostelci n.O. postoupilo do kvalifikace o 2.ligu.Snahou týmu,který doplnění někteří hráči „A“ týmu bude pokusit se probojovat do naší druhé nejvyšší soutěže.

O extraligové body bojovali v domácí ZTC Energy aréně rovněž kadeti,kteří postupně zdolali Ledenice 16:1,Ostravu 15:6,Spectrum Praha 10:9 a podlehli až ve finále Mostu 2:6.Před posledním kolem základní části extraligy se mladí Hroši drží na 2.místě.

Béčko kadetů,které tvoří extraligoví žáci si zpestřilo přípravu na blížící se play-off startem ve 3.lize kadetů v Neratovicích,kde po třech výhrách a jedné těsné porážce obsadilo v tomto kole druhé místo.

Nejmladší tým Hrochů zvítězil v Praze v předposledním kole Tee-ballové extraligy,před závěrečným kolem vede tabulku soutěže a je krok od zisku republikového titulu.

Výsledky ČF play-off mužů:

Hroši HB – SVŠ Plzeň          2:3       (0:2,5:3,2:3,3:0,1:6)

_