Hroši na vítězné vlně

p8280018Brodští softballisté okusili „anglický softbalový týden“, tedy středeční vložený zápas do jinak víkendově zaběhnutých kolejí extraligy, když přivítali 27. 4. juniorskou reprezentaci ČR. A poté v den Svátku práce přijeli do Hippos arény pražští Lišáci z Tempa.

Hroši – Jun. Reprezentace ČR 6:0

Hroši – Jun. Reprezentace ČR 14:0

Oba zápasy byli jasně v režii Hrochů. Celkem se uhrálo 12 směn. Na prkně se ukázali všichni nadhazovači Brodu a nedovolili reprezentantům prakticky nic, zato hovoří i nula obdržených bodů na kontě domácích.

Za zmínku, tak stojí alespoň Hroší pálkařské výkony…Jelda 3 hity, 4 RBI,  Karel  HR, 2 RBI,  Můsa, Paddy, Pavka, Bogus po třech odpalech…

Hroši – Tempo 10:1

Na prvního Máje, půda úrodná je…. O tom by mohli Hroši něco vědět. Vždyť do prvního zápasu vlétli, jak Amíci na bin Ladina… prostě rychlá smrt! Za Tempo začal na prkně Brába. On i střední zadní polař si užili první směnu do sytosti…bylo to jak u Verdunu…první směnu začal lead of Můsa hitem na 8, Kat luft na 8, Pavka dvoumeťák na 8, Paddy luft na 8, Jelda singl hit na 8 a zavřel to Síwa luftem na 8. Potom už to šlo samo, ať hodil Brába, co hodil šlo to zpět do pole…Hroši hned v dalším útoku přidali 5 bodů a bylo po zápase. Skvěle házejícího Jardu, vystřídal ve 4. Směně Síwa. Zápas skončil rozdílem v 5. Směně.

Na pálce se předvedli všichni pálkaři v dobrém světle, za celý zápas nebyl ani jeden strikeout.

Můsa  3 / 4,  Jelda 3 / 3.

Hroši – Tempo 9:0

Ani po krátké přestávce mezi zápasy Hroši neupustili od své hry a hned v první směně nadělili soupeři 3 body po Jeldově homerunu. Ač se Bedla na nadhozu Tempa snažil seč mu síly stačili, směsicí hitů a met zdarma se ve 3. směně vyšplhalo skóre až na stav 9:0 pro Hrochy. Soupeř nekladl větší odpor a tak zápas skončil předčasně ve 5. Směně.

Na pálce se předvedli: Jelda 3RBI HR, Paddy 2 / 2, Dibla 2 / 3,  PJ 2 / 3.

Sestava: Müller J., Müller O., Just, Musil, Kadečka, Kolkus, Dobrovolný, Jelínek, Adamec, Siwek, Adamec, Dibelka, Hanych, Parkán. Tréňa Jan Zapi Zapalač

_