PREMIÉROVÉ VÝHRY

Za mimořádného zájmu diváků se v ZTC Energy aréně představila brodská děvčata v historicky prvních domácích mistrovských zápasech oblastního přeboru.Soupeřem brodských softballistek bylo družstvo Pardubic a Hrošandy své četné příznivce nezklamaly,když s přehledem dosáhly svých premiérových výher v sezóně.

Hrošandy – Pardubice 14:2 a 30:7

Od úvodního nadhozu domácí děvčata svého soupeře jasně převyšovala a za mohutné podpory diváků si v obou zápasech již v úvodu vybudovala značný náskok.Především odveta se pak stala útočnou exhibicí domácího celku.Naopak všechny tři brodské nadhazovačky (D.Zapalačová,J.Folejtarová a I.Dibelková) byly nad síly pálkařek Pardubic.V zápasech dostal příležitost celý šestnáctičlenný kádr a všechna děvčata ke spokojenosti diváků hrála s velkou chutí.

K dalším domácím zápasům nastoupí Hrošandy v neděli 22.5.,kdy v ZTC Energy aréně přivítají od 11:00 a 13:00 vedoucí celek soutěže Dvůr Králové n.L. s loňskými posilami Hrochů A.Výbornou a Nikol Tabačkovou,které jsou dnes již oporami kadetské reprezentace.

_