Béčko na výbornou

Muži „B“ absolvovali svůj poslední letošní turnaj se série Interpoháru. Tentokrát jsme navštívili jedno z nejmladších hřišť ČR v Sezimově Ústí. Pokud někdo neměl tu čest, a ještě neviděl gabionovou „Rock Monster“ mezi levým a středním polem, tak opravdu o mnoho přichází. HR ven z areálu přichází v úvahu pouze pro pár elitních ostrostřelců tohoto sportu.

Sobotu jsme odehráli ve velmi hojném počtu osmi hráčů. V prvním zápase Hroch brodský poráží Hrocha hladového 8:4, povinnost splněna a můžeme pokračovat. Hned v dalším utkání porážíme Mistrál Praha 4:1, kterému oplácíme vysokou porážku z letošní pomlázky na Tempu.

Na závěr dne máme na pořadí vedoucí tým soutěže Chomutov B, a s grácií prohráváme 5:7.

Den končí, Dobrouše s Mendozou vezu na vlak, (první se musí učit a druhý bude neděli trávit roznášením letáků knížepánovy volební kampaně)…celých 6 sportovců zbývá.

Večer trávíme kultůrou společně s ostatními týmy v restauraci „U Lípy“ ,a vzhledem k závěru večera považuji pár drobných oděrek a odřenin za nezměrný úspěch.

V neděli začínáme opět proti domácím Hrochům a nebýt Jardy Pešouta, který s sebou přivezl dva stopaře, tak postavíme pouze vnitřek. Hrocha porážíme vysoko 11:3 a jde se do finále.

S Chomutovem hrajeme velmi podobně, cca 2 body na směnu, v dohrávce dokonce prohráváme o bod, ale nakonec srovnáváme a hrajeme tie-break. V prodloužení nakonec vítězíme 9:8 a tak můžeme slavit historicky první výhru v Interpoháru.

 

Hráčem víkendu je určitě Jakub Holobrádek, který nejenže narozdíl od lokálních neúčastníků cestoval přes celou republiku, ale ještě k tomu skvěle chytal, pálil a dokonce jeden zápas házel.

_