HEKTICKÝ VÍKEND HROCHŮ

Mimořádně náročný víkend absolvovala většina softballistů Hrochů. Áčko tee-ballistů bojovalo v Trutnově o extraligové body a přivezlo nakonec čtvrté místo. Záložní tým hrál na 2.lize v Praze a po dvou výhrách a třech porážkách obsadil solidní páté místo.

Extraligoví kadeti Hrochů zvítězili v Pardubicích ve 2.kole naší nejvyšší soutěže. Ve všech zápasech dosáhli vysokého skóre, J.Cabalka přidal k pěti homerunům z úvodního kola další tři, premiérově poslal míček ven ze také hřiště D.Bukáček. Ve finále otočili Hroši v dohrávce zápasu utkání s Mostem z 6:8 na konečných 9:8.

Béčko hrálo v domácím prostředí Hippos arény o body do druholigové tabulky a obsadilo po třech výhrách a dvou porážkách třetí místo.

Muži pak ve večerních zápasech hostili v sobotu Kunovice a rozešli se smírně 1:1 na zápasy, když nejdříve dost smolně prohráli 5:6 kdy marně po celý zápas neustále dotahovali náskok soupeře. V odvetě značně omlazená sestava zabojovala a zvítězila 7:3.  V neděli do Hippos arény zavítal lídr extraligové soutěže pražské Spectrum a i když Hroši podali sympatický výkon, na výhru to nestačilo a tak po výsledcích 5:12 a 6:12 putují všechny body do hlavního města.

Fotogalerie ze soboty…

_