HROŠÍCI ZAHÁJILI SEZÓNU JAKO PRVNÍ

Jako první vstoupili do nové sezóny halovým turnajem v Českých Budějovicích kadeti.Na turnaj odcestovali hráči „B“týmu,loňští mistři republiky v žácích a opět potvrdili,že od doby týmu kolem Müllerovců,Voborníka,Jelínka,Adamce a dalších se po hubených letech rodí tým,který jejich výsledky může překonat.Velkou výhodou tohoto družstva je široký hráčský kádr(19 hráčů).Na loňském MČR by postavili Hroši dva týmy a oba by hráli finále.

V konkurenci áčkových družstev Spectra Praha a Ledenic(5 juniorských reprezentantů) se rozhodně neztratili.Na úvod připomněli Spectru,že jejich letitá nadvláda je u konce a záložní tým našich kadetů porazil Spectrum v plné sestavě v sedmisměnném zápase 7:3 a to ještě ve dvou směnách při plných metách neskóroval.

Rovněž proti letos jednomu z nejambicióznějších mužstev Ledenicím podali vynikající výkon.Podlehli těsně 5:6 a to proti nim jako zde již tradičně stáli domácí rozhodčí.Potěšující je skutečnost,že do druhého zápasu nastoupili plánovaně hráči,kteří nehráli v prvním,včetně nadhazovače(mimochodem jak Mašita,tak Bíža budou moct letos hrát ještě za žáky)a udrželi vysokou laťku z prvního utkání.

V posledním utkání si pohráli s druholigovými kadety ze Sedlčan a deklasovali tohoto soupeře 16:3 a obsadili 2.místo.

Cíle pro letošní rok jsou jasné.Obhájit titul v žácích(asi polovina ještě v této kategorii zůstává,navíc další osmnáctka tvoří podobně šikovný tým žáci“B“) a sbírat zkušenosti v 2.lize kadetů.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>