NOVÁ SOFTBALLOVÁ SEZÓNA JIŽ KLEPE NA DVEŘE

Již jen několik dní schází do zahájení nové softballové sezóny a proto již všechny týmy softballistů Jiskry v přípravě finišují.

Jako první vstoupí do sezóny kadeti,kteří od 3.-5.4. hostí na svém hřišti jednu z kvalifikačních skupin o postup do Extraligy.Z šesti družstev si tři nejlepší zajistí postup,který je jednoznačným cílem mladých Hrochů.Ti budou spoléhat především na čtveřici reprezentantů ve svých řadách a novou tváří bude další člen reprezentačního celku Filip Tabaček,který přestoupil do Havl.Brodu z Ostravy.

Jen o týden později zahájí v Praze své boje v Extralize i žáci,kteří si zajistili přímý postup a kteří budou patřit k jasnému favoritu celé soutěže.

Jako poslední pak zahájí mistrovské zápasy „A“tým mužů,jenž po čtyřech letech opustil nejvyšší soutěž.Cíl je jednoznačný,zvítězit ve 2.lize a zajistit si tak přímý postup zpět do Extraligy.Ke splnění tohoto cíle by měla napomoci spolupráce ve formě hostování čtveřice hráčů z jednoho z nejlepších celků v republice,pražského Spectra.Tým nově povede Ján Zapalač a ještě dříve než vypuknou druholigové boje,absolvuje tým sérii přípravných zápasů.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>