HROŠI JSOU PRŮBĚŽNĚ TŘETÍ

Další čtyři zápasy na hřištích soupeřů odehráli brodští Hroši a dosáhli vyrovnané bilance dvou výher a dvou porážek. V tabulce naší nejvyšší softballové soutěže jim aktuálně patří třetí místo za Spectrem Praha a Chomutovem.

Hroši – Eagles Krč 7:0 a 7:8 po 2.prodloužení

V prvním zápase Hroši jasně dominovali a dánský nadhazovač Kim Hansen nedovolil domácím hráčům ani bod. Zápas uzavřel dvoubodovým homerunem Pavel Just. Bohužel druhý zápas Hrochům nevyšel. Sice se ujali vedení 3:1, ale v polovině utkání Eagles otočilo na 3:4 a tento stav vydržel až do poslední směny, ve které na poslední chvíli vyrovnal homerunem Tomáš Siwek. V prvním prodloužení šli Hroši do vedení 6:4, ale bohužel ho nedokázali udržet a soupeř srovnal na 6:6. Ve druhém prodloužení se Hroši znovu dostali do vedení 7:6, ale dohrávka vyzněla pro domácí, kteří dvěma doběhy ukončili zápas.

Hroši – Beavers Chomutov 6:4 a 2:3

V Chomutově nepodali Hroši nikterak oslnivý výkon. První zápas ještě dokázali zachránit, když v předposlední směně otočili z 1:4 na konečných 6:4. V druhém zápase opět dlouho prohrávali 0:1 a teprve ve čtvrté směně dokázali vyrovnat na 1:1. Domácí ale v předposlední směně zvýšili na 1:3 a poslední útok Hrochů již přinesl pouze snížení na 2:3.

_