HROŠI MISTRY REPUBLIKY

Jako poslední ukončili sezónu kadeti brodských Hrochů a ukončili ji úspěšně. V Praze obhájili titul mistrů republiky a Hroši si tedy i letos připíšou alespoň jeden titul.

Hroši prošli čtvrtfinálovou skupinou bez zaváhání, postupně přehráli Most, Břeclav a domácí Joudrs Praha a z prvního místa postoupili přímo do semifinále. V něm si bez problémů poradili s překvapením finálového turnaje Sezimovým Ústím a ve finále podruhé během víkendu nastoupili proti Břeclavi.

Hroši působili po celé finále nečekaně nervózním dojmem a klid do jejich řad vnášel naštěstí nejdůležitější muž sestavy nadhazovač Jiří Šeda. Tři směny se odehrály bez bodu a ve čtvrté se konečně Hroši prosadili a ujali se vedení 2:0. Vlastními chybami ale dovolili soupeři před poslední směnou vyrovnat na 2:2 a začínalo se znovu. V posledním útoku dokázali Hroši naplnit všechny mety a kapitán týmu Petr Kruntorád rozhodl zápas čtyřbodovým homerunem (grand slam homerun). Vedení 6:2 už pojistil třemi auty v dohrávce zápasu nadhazovač Šeda a Hroši tak přeci jen napsali za sezónou zlatou tečku.

Sestava: J.Šeda, P.Kruntorád, F.Koblížek, M.Rosenkranz, J.Hlaváč, K.Tomek, L.Hospodka, D.Henzl, M.Jedlička, V.Pluhař, O.Láska, J.Voráček, T.Kučírek

DSC_0899

_