VÍTĚZNÝ VSTUP DO NOVÉ SEZÓNY

Jako první vstoupili do nové sezóny junioři Hrochů, kteří v Praze odehráli halový turnaj v kategorii do 20 let. Hrálo se z živého nadhozu na 6 směn a Hroši v konkurenci osmi týmů nenašli ani v jednom zápase přemožitele.

V úvodním zápase ve skupině porazili v sobotu jeden ze dvou výběrů juniorské reprezentace do 18 let 2:0, následně pak oba výběry domácích Joudrs Praha a to 11:1 a 5:2, čímž si zajistili postup do nedělního semifinále z prvního místa. Za soupeře jim byl druhý výběr mladých reprezentantů a Hroši dosáhli totožného výsledku 2:0. V zápase se jim ale dlouho nedařilo bodovat a o výhře rozhodl až Jan Semrád dvoubodovým homerunem v prvním tei-breaku. Jirka Šeda ale nepustil téměř žádného hráče soupeře ani na první metu. Ve finále nastoupili Hroši proti druhému z favoritů, týmu Locos Břeclav. V nejlepším zápase turnaje zvítězili Hroši 4:0, když se bodově prosadili jak na Lukáše Kubáta, tak i na mosteckého Vojtu Buchnera, který si přijel za Břeclav zahrát. Filip Koblížek, podobně jako Jirka Šeda v semifinále udržel čisté konto a Hroši tak v neděli neinkasovali ani bod.

Sestava Hrochů: Koblížek, Šeda, Kruntorád, Hlaváč, Henzl, Rosenkranz Marek, Hospodka Lukáš, Jedlička, Tomek, Semrád

Trenéři: Šnelly, Bukáček

Za ČR U18 nastoupili z Hrochů: Adam Liška, Dominik Šubrt, Filip Kučírek, Matěj Rosenkranz, Vojta Láska, Jan Voráček, v realizačním týmu působí i Lukáš Mariška.

Již tento víkend zahajují svým prvním turnajem sezónu oba týmy žáků, kteří rovněž pocestují na pražské Joudrs.

_