Softbalisty čekají zápasy pravdy. Chceme dvě výhry, plánuje Šnelly

Patrně klíčový víkend čeká softbalisty havlíčkobrodských Hrochů. Sehrají během něj hned čtyři utkání, všechna se soupeři, kteří se pohybují na pomezí postupu do extraligového play-off. Stejně jako Havlíčkův Brod. „Naším plánem je vyhrát alespoň dvakrát. To by nám umožnilo držet si postupovou pozici,“ svěřil se trenér Hrochů Dušan Šnelly.

Ani v jednom případě nebude mít jeho tým výhodu domácího prostředí. Víkend stráví v Praze. Dvakrát bude hostem Joudrs a v dalších dvou duelech změří síly s týmem Spectrum.

Výše v tabulce jsou Joudrs. „Loni byli nováčkem v soutěži, hráli o udržení, ale je vidět, že se v soutěži rozkoukávají,“ uvedl Šnelly. To samé platí i o drauhém soupeři. „Spectrum loni nemělo dobrou sezonu, ale letos hraje lépe. Pomohl jim příchod reprezentanta Kubáta z Břeclavi,“ informoval.

Hra Havlíčkova Brodu je do značné míry poplatná formě nadhazovače Michala Holobrádka. Ten v některých zápasech týmu chyběl, ale teď už by měl být k dispozici. „Platí o něm to, co o ostatních. Dva týdny jsme si odpočinuli, měl by na tom být dobře,“ věří trenér.

Absencím se i tak Havlíčkův Brod nevyhne. S největší pravděpodobností mu budou chybět bratři Hospodkové.

_