BRAMBOROVÝ VÍKEND HROCHŮ

Nepříliš vydařený víkend mají za sebou brodští softballisté, po té co jak muži, tak mladší žáci dokončili své soutěže na čtvrtých místech.

Hroši – Radotín Praha                  1:2 na zápasy (11:7,3:4,5:10)

V souboji o třetí místo v Extralize nevyužili Hroši výhry v úvodním zápase na domácím hřišti a v neděli v Praze podlehli v obou zápasech. V sobotu v Hippos aréně navázali na svá střelecká představení z posledních týdnů, bohužel v neděli již na tento výkon nedokázali navázat. I tak je letošní sezóna pro první tým Hrochů nejúspěšnějším v historii oddílu, neboť kromě postupu do semifinále play-off naší nejvyšší soutěže zvítězili v Poháru ČSA a zajistili si účast v pohárové Evropě v příštím roce.

Nejmladší tým Hrochů bojoval v Kunovicích ve finále MČR a ani on na medaili nedosáhl, když v souboji o bronz dost neuvěřitelně podlehl 0:1. Do třetice čtvrté místo přivezli ze závěrečného kola Extraligy kadeti. Vylepšit tuto bilanci dostane většina brodských týmů v následujících týdnech, kdy budou finálovými turnaji vrcholit mládežnické extraligy. Již o tomto víkendu se v domácím prostředí Hippos arény představí starší žáci, kteří odehrají své MČR, zároveň jako 5.ročník Memoriálu Karla Švece. Hroši si zajistili postup přímo do semifinále a nastoupí v něm v sobotu od 16:30 proti lepšímu z dvojice čtvrtfinalistů Spectrum Praha a Kostelec n.O.

_