HROŠI SI PŘIPSALI DALŠÍ TITUL

Kostelec nad Orlicí byl dějištěm otevřeného MČR juniorů do 19 let. Brodští Hroši prošli turnajem bez zaváhání a přidali do klubové pokladnice 48 titul mistra republiky. V sobotu si hladce poradili v základní skupině se Sezimovým Ústím i s Joudrs Praha a z prvního místa postoupili přímo do semifinále.

V semifinále se střeli s Břeclaví a hned v první směně šli do jednobodového vedení, které drželi do poloviny zápasu. V závěru pak Hroši svou převahu zvýraznili dalšími doběhy a po výsledku 6:0 postoupili do finále.

Ve finále stejně jako v loňském roce nastoupili proti Žralokům z Ledenic a zatím co loni ztratili vyhraný zápas, tak letos byli od začátku do konce jasně lepším týmem. Po první směně vedli 2:0 a s každým dalším útokem náskok navyšovali až na konečných 7:0. Nadhazovač Jiří Šeda tak odházel s čistým kontem jak semifinále, tak finále.

Sestava: Šeda Jiří, Zakouřil Martin, Kruntorád Petr, Batireedui Battumur, Rosenkranz Marek, Henzl David, Urbánek Šimon, Hospodka Jan, Koblížek Filip, Hlaváč Jan, Voráček Jan, Láska Ondřej, Nepovím Michal.

Trenéři: Šnelly Dušan, Bukáček Luboš

IMG_2200

_