HROŠI PŘED LETNÍ PAUZOU ČTVRTÍ.

Posledním kolem před letní pauzou pokračovala nejvyšší soutěž softballistů.Brodští Hroši neuspěli s prvními dvěma celky tabulky,ale porazili Kunovice a Tempo Praha,což v konečném účtování znamená prozatímní 4.místo s jednobodovou ztrátou na třetí Krč Praha.Do konce základní části zbývá ještě osm srpnových zápasů a cílem Hrochů bude vybojovat co nejvýhodnější postavení pro play-off.

 

Hroši – Spectrum Praha                  2:3

 Proti vedoucímu celku tabulky podali Hroši velmi dobrý výkon a nebyli daleko od úspěchu.V polovině zápasu se totiž po odpalu T.Jelínka dostali do vedení 2:0.Bohužel soupeř nejdříve snížil na 2:1 a v předposlední směně zápas otočil na konečných 2:3.

 

Hroši – Kunovice                              5:1

 Tentokrát Hroši žádné překvapení nedopustili a proti soupeři s kterým se jim příliš nedaří rozhodli hned v první směně,když třikrát skórovali.Na 5:0 zvýšili ve směně druhé a pak se zápas již jen z povinnosti dohrával.Čestný bod soupeře přišel až v poslední směně.

 

Hroši – Chomutov                            0:7

 Tento zápas Hrochům vůbec nevyšel.Proti minulému týdnu se tentokrát proti nadhazovači L.Vrbenskému nedokázali vůbec prosadit a na překvapivou týden starou výhru nenavázali.

 

Hroši – Tempo Praha                      4:2

 Tempo se sice ujalo vedení 0:2,ale Hroši neznervózněli a dokázali zápas otočit.Navrátilec do sestavy P.Just nejdříve snížil homerunem na 1:2,vyrovnání obstaral T.Jelínek a výhru zajistil dvoubodovým homerunem P.Kolkus.

_