HROŠI VEDOU EXTRALIGU

 Na skvělý vstup do Extraligy navázali brodští softballisté v domácím prostředí a přidali další čtyři výhry.Vzhledem k porážce pražského Spectra se po osmi zápasech vyhoupli do čela naší nejvyšší soutěže a z nováčka soutěže se stali černým koněm.
 V sobotu porazili oba své soupeře předčasně rozdílem sedmi bodů,v neděli pro změnu neinkasovali ani bod.
 Za 14 dní budou mít opět výhodu domácího prostředí,když přivítají Slávii VŠ Plzeň a Kunovice,které je poslaly předloni do 2.ligy.

Hroši – Tempo Praha  11:4
 Hned v úvodní směně Hroši tvrdě zaútočili a jejich snahu zúročil nejdříve dvěma staženými body P.Just a vedení 3:0 zajistil benjamínek týmu P.Hanych.Tempo v páté směně snížilo na 3:2,ale odpověď Hrochů byla drtivá,když pěti body zlomili odpor soupeře.Ten sice ještě jednou snížil,ale v šesté již domácí odpalem P.Justa ukončili zápas pro rozdíl sedmi bodů.
Letošní premiéru na nadhozu si odbyl T.Siwek.

Hroši – Příbram    8:1
 Po první bez bodové směně přišla sedmibodová šňůra ve směně druhé a bylo rozhodnuto.V polovině zápasu získala Příbram čestný bod,ale v páté Hroši opět předčasně ukončili zápas rozdílem sedmi bodů.

Hroši – Příbram   23:0
 Nedělní odveta se rychle změnila ve střelnici.Homerun postupně zaznamenali T.Voborník,P.Just,K.Kadečka a čtyřbodovým grand-slamem se blýskl T.Jelínek.Zápas byl ukončen již po třech směnách.

Hroši – Tempo Praha   6:0
 Dvě směny se hrálo bez bodů,ale ve třetí již P.Just odpalem stahuje úvodní bod.Další body na 4:0 pro Hrochy přichází zásluhou T.Jelínka v páté směně.V šesté ještě přidali Hroši dva body o které se přičinil T.Musil a byl to tak jediný zápas,který domácí odehráli na plný počet sedmi směn.

_