Hroší jízda pokračuje…

O tomto víkendu nás čekaly dva silné týmy, a to Radotín a Kunovice. Radotín jsme přivítali v sobotu v Hippos aréně a deštivou neděli jsme trávili v prostředí Kunovické Mlatevni. Plánem víkendu bylo získat minimálně 2 výhry, což jsme splnili a dokonce jsme ještě další 2 přidali.itfinal

Hroši – Radotín 8:2

Úvodní směna zápasu patřila nadhazovačům, jak domácí Jarda Müller, tak radotínský Jarda Breník pustili do boxu pouze 3 pálkaře. Ve druhé směně šli hosté do dvoubodového vedení po dvou odpalech a zaváhání domácího catchera. Hroši hned v té samé směně stačili pouze zkorigovat na 1:2 zásluhou Paddyho. Další pálkařské snažení hostů už bylo do konce zápasu takřka bezzubé a i v poli působili Radotínští dost nejistě. Hroši se ve čtvrté, v páté i v šesté směně do soupeře zakousli a zvýšili tak vedení až na konečných 8:2.

Za zmínku stojí. Dobrouš 2/3, Můsa 2/4, Paddy 2/4.

Hroši – Radotín 10:3

Hned v první směně se do nás Radotín pustil, po 2 odpalech se ujali vedení 0:1. Hroši se, ale v dohrávce směny nenechali zahanbit a po krásných odpalech Paddyho a Jeldy jsme vedli rázem 3:1. V dalším inningu jsme přidali 3 body, když se blýskli mladíci Šimon a především Krupis, krásným profesorským dvoumeťákem… Jediný, kdo za Radotín ještě přidal body, byl Venca Mudra, když odpáli dvoubodový homerun. To se ovšem vůbec nelíbilo našemu Big Papimu., který odpověděl v dohrávce páté směny také dlouhým dvobodovým homerunem. Závěrečný rozdílový bod zaznamenal Pavka a bylo vymalováno.

Na pálce: Kat ½ HR, Paddy 2/3, Jelda 2/3.

Kunovice – Hroši 0:1

Co napsat o zápase, který rozhodne jeden jediný bod… Statisticky dopadl zápas 5:1 na hity pro Hrochy. Jediná chybička šneků rozhodla o našem vítězství, vše se odehrálo ve 4. směně, kdy se Paddy dostal po singlu na metu, Bogus ho posunul na dvojku… následuje krádež třetí mety… nepřesný příhoz catchera znamená první a rozhodující bod pro Hrochy!! Nutno podotknout, že výborně házel Jarda, který pouštěl kunovické na pálku po třech…nepovolil žádné drama a tak si broďáci připsali další cenné vítězství.

Dařilo se: Paddy 2/3, Kat-Pavka-Bogus 1/3.

Kunovice – Hroši 4:11

Zápas byl od začátku v režii hostů. Hned první pálkař Můsa zvládl udělat tolik bodů co Hroši za celý první zápas, svým solo homerunem. Ve druhé směně pokračoval tlak Hrochů…po hitech a metách zdarma se naplnili všechny mety a opět Můsa stáhl vše co mohl třímetovým odpalem do středního pole…na ukazateli svítilo už hrozivých 0:5. V trojce korigovali šneci po hitech na přijatelnějších 2:5. Největší divočina přišla v šesté směně…psaly se jen písmenka…začalo to BB-HB-BB-BB-HB-proloženo WP a několika PB přišlo také HR v podání Paddyho a uzavřelo to HB… sečteno podtženo na konci sedmé směny byl stav 4:11. Kvalitní výkon ve špatném počasi, potvrdili výborně házející brodští nadhazovači v čele s Jardou, Párkym, Síwou i Krupisem.

Předvedli se: Můsa ¾ HR, Paddy HR, Bogus 2x HB.

Hroši vyhráli již desátý zápas po sobě, kvalitní obrana s dobrými nadhazovači je korunována precizní hrou na pálce. Jen tak dál pánové!!!!1Z0-051

_