HROŠI PO ZÁKLADNÍ ČÁSTI BRONZOVÍ

 První předpoklad pro splnění odvážného cíle,kterým je postup do semifinále Extraligy,byl tento víkend splněn.Hroši vstoupí do play-off z výhodné třetí pozice,neboť v přímém souboji porazili úřadujícího mistra z Krče a navíc si připsali i skalp vedoucího mužstva tabulky Spectra Praha.Definitivní pojistku přidali v neděli po výhře nad Kunovicemi a nic na jejich bronzové pozici po základní části již nezměnila ani prohra s Radotínem. Hroši co by nováček naší nejvyšší soutěže se ve čtvrtfinále play-off střetnou se Slávií VŠ Plzeň.

Hroši – Krč Praha                            7:0

 Hned úvodní směna rozhodla.Kanonáda Hrochů o kterou se postarali P.Kolkus,T.Musil,T.Jelínek,K.Kadečka a B.Adamec znamenala vedení 4:0.Ve třetí směně zvýšil K.Kadečka homerunem na 5:0 a v páté ukončili Hroši zápas pro rozdíl sedmi bodů po dalších odpalech P.Kolkuse T.Musila a T.Jelínka.

Hroši – Spectrum Praha                  8:2

 Favorit šel sice v úvodní směně do vedení 0:1,ale T.Voborník vzápětí vyrovnal.Ve druhé směně se Spectrum naposledy dostalo do vedení 1:2,ale Hroši zásluhou T.Jelínka opět srovnali skóre.Ve čtvrté směně přišla rozhodující série odpalů. P.Kolkus,T.Jelínek,P.Just a T.Voborník zajistili vedení 5:2.V šesté směně navíc přidal K.Kadečka svůj další homerun a o osudu zápasu bylo rozhodnuto.

Hroši – Kunovice                             6:3

 Kunovice Hrochy v úvodu trochu zaskočily a šly do vedení 0:3.To však bylo z jejich strany vše a Hroši postupně vývoj zápasu otočili a bezpečně si zajistili potřebnou výhru.

 Hroši – Radotín Praha                    2:5

 Zápas již nemohl nic změnit na postavení obou týmů v tabulce a tak příležitost dostali všichni hráči,někteří i na netradičních postech.Hroši v úvodu čtyřikrát inkasovali a do konce zápasu pak již jen zkorigovali výsledek na konečných 2:5.

_