První letošní zápasy

Za krásného nedělního počasí dorazil do Havl. Brodu tým Pasos Pardubice. Pro nás to byl vůbec první letošní zápas, a tudíž chuť všech hráčů byla opravdu vidět. Pardubice bohužel dorazili bez prvního nadhazovače (Pája byl v práci) čímž se nám situace výražně usnadnila. Domluvili jsme se na 2x 6 směn a hned v prvním útoku jsme darovali Pasos šest bodů, včetně 2x HR! Zápas byl plný opravdu pěkných odpalů od celého line upu.
První polovinu za nás házel Párky, druhou Jarda. Jardu s Ondrou jsme na poslední 2 směny půjčili i soupeři. Za zmínku stojí HR Dobrouše v poslední směně, právě na Jardu.

Konečný výsledek – Hroši : Pasos 15:0

Začátek druhého zápasu byl o poznání vláčnější. V první směně jsme předvedli pouze dva hity (oba za plot).  Další body přišli až ve čtvrté, kdy se výsledek upravil na 6:0. Poslední dvě směny jsme vyzkoušeli i krátkou hru, která se překvapivě dařila, a výsledek před dohrávkou poslední směny byl 11:0. V dohrávce zápasu jsme na dva auty, dva strajky a běžcem na tři darovali Pardubicím čestný bod, díky zahozenému pick offu. Hned dalším nadhozem byl zápas ukončen strike outem. Na nadhozu začal Síwa, dohazoval Dibla, kterému se velmi dařilo v útoku, celkem 3/6, 2HR

Konečný výsledek – Hroši : Pasos 11:1

S předvedeným výkonem panuje spokojenost. Celkem 6x HR za 12 směn a jeden obdržený bod jsou na první zápasy velmi slušné. Již příští víkend se Hroši předvedou na Extraligovém turnaji na Krči, který je tradičně největší prověrkou Ligových týmů před začátkem soutěže.

_