HROŠÍCI OBHÁJILI MISTROVSKÝ TITUL

DSC_0506Finálovým turnajem vyvrcholila letošní softballová Extraliga žáků a dějištěm byla havlíčkobrodská Hippos aréna. Turnaj se hrál zároveň jako V.ročník Memoriálu Ing.Karla Švece a pod patronátem generálního partnera Hrochů firmy Chládek-Tintěra H.Brod.

. Domácí tým vstupoval do play-off jako vítěz základní části,Pink Evening Dresses čímž si zajistil postup přímo do semifinále. Soupeřem v sérii hrané na dva vítězné zápasy mu byl celek SK Kostelec n.O. a přestože především v úvodním zápase kladl Hrochům tuhý odpor, postup do finále po výhrách 3:0 a 8:2 slavili domácí. Jejich soupeřem se stal podle očekávání celek Mostu. Finále se odehrálo v bouřlivé atmosféře zcela zaplněné arény a oba početné fankluby hnaly své hráče za titulem. Cheap Prom Dresses Hroši vtrhli do zápasu jako uragán a hned v první směně zasypali soupeře řadou odpalů, ujali se vedení 3:0 a tento náskok postupně s každou další směnou navyšovali, až do konečné podoby 8:0 což znamenalo obhajobu titulu z loňské sezóny.

Cenný kov přivezli z finále juniorské Extraligy i jejich starší kolegové, kteří sice v semifinále těsně 1:2 podlehli Sezimovu Ústí, ale v zápase o bronz deklasovali Spectrum Praha 10:2.

 

_